O NAS

“Spoznala sem, kako težko je najti koristne informacije in kakovostne naravne ekološke izdelke zame, za mojo družino, naše gnezdo.”

Moja zgodba, ki se je razvila v nekaj več...

Ideja za spletno stran je nastala, ko sem bila sama noseča in sem se soočala s takšnimi in drugačnimi vprašanji. Prebirala sem različno domačo in tujo strokovno literaturo, znanstvene raziskave, strokovne članke, mnenja za in proti in tako spoznala kako težko je najti koristne, uporabne in kvalitetne strokovne informacije.

Spletna stran je namenjena vsem vam, predvsem ženskam, pa tudi ozaveščenim moškim, ki se globoko v sebi sprašujete kdaj, kako, na kakšen način, s kakšnimi metodami, izdelki, dodatki doseči optimalno zdravje in dobro počutje.

Smisel strani je, da vam olajša delo in strne na eno mesto vse koristne informacije, ki jih v določenem obdobju življenja iščete oziroma potrebujete, ter vam tako ponudi možnost, da se lahko ustrezno podučite in pravilno odločite.

 

Moja razmišljanja o otroku

Vsak si po svoje razlaga termin »zdrav otrok«. Za mene in mojo družino to pomeni ljubljenega, srečnega, zadovoljnega otroka, pri katerem vidiš, da ima zagotovljene vse pogoje, ki jih potrebuje za zdravo, kvalitetno in polno življenje. Pomeni, da mu dnevno daješ veliko brezpogojne ljubezni, topline, popolnega razumevanja, svobode in ga ne omejuješ.

Prav tako to vključuje povsem predano intenzivno ukvarjanje z otrokom, njegovo vodenje skozi učne procese in potešitev njegove brezmejne radovednosti. Njegove ljubezni nikoli ne meriš z nesmiselnimi materialnimi stvarmi in se ne bojiš biti drugačen ter ravnati drugače od vsesplošnih družbenih načel.

Skrb za zdravje in okolje

Nujno je, da si kot razgledan novodoben starš osveščen glede stanja našega planeta, matere Zemlje. Kolikor je možno kupuješ kakovostna naravna oblačila, naravne igrače in vso potrebno ekološko opremo.

Naša filozofija

Nest Kind filozofija temelji na razgledanosti in osveščenosti staršev o procesu nastajanja družine, skrbi za zdravje in vzgojo, ob vseprisotni misli na naš planet. Zagovarjamo predano, intenzivno ukvarjanje z otrokom, njegovo vodenje skozi učne procese in potešitev njegove brezmejne radovednosti. 

Otrokove ljubezni ne merimo z nesmiselnimi materialnimi stvarmi, se ne bojimo biti drugačni in se nekoliko odmakniti od vsesplošnih družbenih načel. Za nas je zdrav otrok ljubljen, srečen in zadovoljen otrok, ki ima zagotovljene vse pogoje, ki jih potrebuje za zdravo, kvalitetno in polno življenje. 

Stremimo k nakupom kakovostnih naravnih oblačil, naravnih igrač in vse potrebne ekološke opreme. Izjemen pomen predpisujemo temu, kar vnesemo vase in nase, zato tudi na tem področju izbiramo visokokakovostne, ekološke produkte. 

Razvoj produktov
Nest Kind

V poplavi različnih naravnih izdelkov za nego, zdravje, ki obljubljajo veliko, a velikokrat brez rezultata, ki zavajajo z nejasnimi deklaracijami in brez certifikatov, je nastala želja ustvariti certificirane ekološke izdelke iz čistih, naravnih sestavin.

Naš cilj ob razvoju izdelkov je, da so naravni, ekološki, z ustreznimi certifikati, da vsebujejo 100 % aktivne čiste sestavine, ne vsebujejo glutena, laktoze, dodanega sladkorja, konzervansov ali umetnih barvil, da so proizvedeni brez gensko spremenjenih organizmov, obsevanja in se ne testirajo na živalih.

Izdelke smo zasnovali z mislijo na vso družino. So visokokakovostni izdelki z ekološkim srcem, ki podpirajo naše okolje, kar sovpada s filozofijo našega družbeno in etično odgovornega podjetja.

Zavezani smo k zmanjšanju uporabi plastike za enkratno uporabo z izborom izdelkov, ki so bolj zdravi za vaše telo in naš planet.

NEST KIND

Nabor ekoloških
izdelkov Nest Kind

Visokokakovostni izdelki z ekološkim srcem, ki podpirajo naše okolje,
kar sovpada s filozofijo našega družbeno in etično odgovornega podjetja.