BIO milo za telo – ognjič

Bagodejno naravno milo

Ognjič je ena najbolj uporabnih rož na našem vrtu. Je nepogrešljiva sestavina pri negi kože ustnic, rok in stopal. To ekološko milo blagodejno vpliva na kožo, jo dobro očisti in je ne izsuši.

Primerno za vse tipe kože, še posebej za občutljivo suho kožo in nežno kožo dojenčka.

Zakaj je tako posebno?

Kombinacija ognjiča, šentjanževke in sivke v tem milu bo prijetno negovala vašo kožo. Milo je primerno za vse tipe kože in popolno za nego nežne otroške kože.

Milo je v celoti ročno izdelano po posebnem postopku, pri katerem milo zori 4 tedne. Vsebuje sestavine iz ekološke pridelave.

Kos mila ob redni uporabi traja do šestkrat dlje v primerjavi s tekočim milom ter porabi do 30 % manj vode.

Milo je brez parabenov, mineralnih olj, umetnih barvil, zgoščevalcev in emulgatorjev.

Eno milo za telo traja

do šest krat dlje in porabi 30 % manj vode.


EKOLOŠKE
SESTAVINE


Z CVETNIMI
LISTI OGNJIČA


ZA VSE
TIPE KOŽE

S ŠETJANŽEVKO

BREZ
PARABENOV

Uporaba

Milo spenimo in ga z rokami nežno nanesemo direktno na mokro kožo ali ga nanesemo na naravno gobico za umivanje. Nato z vodo speremo celo telo. Ob stiku z očmi izperemo z vodo. Zadostuje za cca. 100 nanosov.

Nasvet

Milo nanesite na naravno kopalno gobo, nežno očistite celotno telo in nato sperite z vodo. V primeru stika z očmi sperite s tekočo vodo.

Specifikacije izdelka

Saponificirano kokosovo maslo*, voda, saponificirano olivno olje*, izvleček ognjiča na kokosovem maslu*, izvleček šentjanževke na olivnem olju*, eterično olje sivke*, cvetni listi ognjiča*

CALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT*, SODIUM OLIVATE*, GLYCERIN, SODIUM COCOATE*, AQUA, HYPERICUM PERFORATUM FLOWER EXTRACT*, OLEA EUROPAEA FRUIT OIL*, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA OIL*, CALENDULA OFFICINALIS FLOWER*, LINALOOL**, LIMONENE**

*Sestavine iz kontrolirane ekološke pridelave
**Sestavine ekološkega eteričnega olja

Neto teža: 100 g

Skupna teža z embalažo: 0,105 kg

Opozorilo: Ni primerno za ljudi, ki so preobčutljivi na katerokoli sestavino v izdelku. Hraniti izven dosega otrok. Za zunanjo uporabo. Po odprtju hraniti na suhem, hladnem in temnem prostoru.