BIO milo za telo – grozdne peške

Dišeče naravno negovalno milo

Blago in omamno dišeče negovalno milo naredi kožo svilnato in mehko. Vsebuje olje grozdnih pečk, ki kožo prijetno navlaži in pomladi.

Primerno za vse tipe kože. Milo na koži deluje kot blag piling.

Zakaj je tako posebno?

Olje grozdnih pečk pomaga, da sta vitamin E in vitamin C v vaši koži učinkovitejša pri ohranjanju vlage in veziva vaše kože. Skupaj z ekološkim kokosovim maslom in olivnim oljem ustvari popolno kombinacijo za vašo kožo.

Milo je v celoti ročno izdelano po posebnem postopku, pri katerem milo zori 4 tedne. Vsebuje sestavine iz ekološke pridelave.

Kos mila ob redni uporabi traja do šestkrat dlje v primerjavi s tekočim milom ter porabi do 30 % manj vode.

Milo je brez parabenov, mineralnih olj, umetnih barvil, zgoščevalcev in emulgatorjev.

Eno milo za telo traja

do šest krat dlje in porabi 30 % manj vode.


Z OLJEM
GROZNIH PEŠK


VITAMIN E
VITAMIN C


ZA VSE TIPE
KOŽE


GLADKA IN
MEHKA KOŽA


BREZ
PARABENOV

Uporaba

Milo spenimo in ga z rokami nežno nanesemo direktno na mokro kožo ali ga nanesemo na naravno gobico za umivanje. Nato z vodo speremo celo telo. Ob stiku z očmi izperemo z vodo. Zadostuje za cca. 100 nanosov.use store in a dry place.

Nasvet

Milo nanesite na naravno kopalno gobo, nežno očistite celotno telo in nato sperite z vodo. V primeru stika z očmi sperite s tekočo vodo.

Specifikacije izdelka

Saponificirano kokosovo maslo*, saponificirano olivno olje*, voda, olje grozdnih pešk*, mlete grozdne peške, *eterično olje pomaranče* in geranije*.

SODIUM COCOATE*, SODIUM OLIVATE*, GLYCERIN*, AQUA, VITIS VINIFERA SEED OIL*, VITIS VINIFERA SEED*, CITRUS SINENSIS PEEL OIL EXPRESSED*, PELARGONIUM GRAVEOLENS FLOWER OIL*, LIMONENE**, CITRONELLOL**, LINALOOL**, GERANIOL**.

*Sestavine iz kontrolirane ekološke pridelave.
**Sestavine ekološkega eteričnega olja.

Net Weight: 100g

Packaging Weight: 0,105kg

Warning: Not suitable for people who are hypersensitive to any of the ingredients in the product. Keep out of reach of children. For external use. After use store in a dry, cool and dark place.