BIO milo za telo – rožno

Naravno milo za sprostitev

Omamno dišeče rožno ekološko milo spodbudi obnovo vaše kože. Vonj geranije, sivke in rožnega lesa vas navduši in globinsko sprosti. Blagodejno deluje na kožo in jo razvaja.

Primerno za vse tipe kože.

Zakaj je tako posebno?

Ekološko kokosovo maslo v milu je polno antioksidantov, vitaminov, mineralov in različnih aminokislin.

Milo je v celoti ročno izdelano po posebnem postopku, pri katerem milo zori 4 tedne. Vsebuje sestavine iz ekološke pridelave.

Kos mila ob redni uporabi traja do šestkrat dlje v primerjavi s tekočim milom ter porabi do 30 % manj vode.

Milo je brez parabenov, mineralnih olj, umetnih barvil, zgoščevalcev in emulgatorjev.

Eno milo za telo traja

do šest krat dlje in porabi 30 % manj vode.


ČISTI IN
GLADI


Z
ANTIOKSIDATNI


ZA VSE
TIPE KOŽE


OBNAVLJA
KOŽO


BREZ
PARABENOV

Uporaba

Milo spenimo in ga z rokami nežno nanesemo direktno na mokro kožo ali ga nanesemo na naravno gobico za umivanje. Nato z vodo speremo celo telo. Ob stiku z očmi izperemo z vodo. Zadostuje za cca. 100 nanosov.

Nasvet

Milo nanesite na naravno kopalno gobo, nežno očistite celotno telo in nato sperite z vodo. V primeru stika z očmi sperite s tekočo vodo.

Specifikacije izdelka

Saponificirano kokosovo maslo*, saponificirano olivno olje*, voda, cvetovi damaščanske vrtnice*, eterična olja geranije*, sivke* in rožnega lesa*.

SODIUM COCOATE*, SODIUM OLIVATE*, GLYCERIN*, AQUA, PELARGONIUM GRAVEOLENS FLOWER OIL*, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA OIL*, ANIBA ROSAEODORA WOOD OIL*, ROSA DAMASCENA FLOWER*, LIMONENE**, CITRONELLOL**, LINALOOL**, GERANIOL**.

*Sestavine iz kontrolirane ekološke pridelave.
**Sestavine ekološkega eteričnega olja.

Neto teža: 100 g

Skupna teža z embalažo: 0,105kg

Opozorilo: Ni primerno za ljudi, ki so preobčutljivi na katerokoli sestavino v izdelku. Hraniti izven dosega otrok. Za zunanjo uporabo. Po odprtju hraniti na suhem, hladnem in temnem prostoru.