BIO tekočina za odstranjevanje ličil

Naravna dvofazna tekočina za odstranjevanje ličil

Je 100 % naravna certificirana ekološka nežna in učinkovita dvofazna BIO tekočina za odstranjevanje ličil, s katero lahko nežno brez težav odstranimo vse vrste nevodoodpornih ličil.

Zakaj je tako posebna?

BIO tekočina za odstranjevanje ličil deluje tako, da s kosom bombažne blazinice učinkovito očistimo našo kožo, odstranimo iz nje vsa ličila, hkrati pa jo s hranilnimi ekološkimi olji tudi negujemo. Destilat sivke pa  oži pore in poskrbi za svež videz.

Primerna je za nego vseh tipov kože, tudi občutljive in kuperozne kože.

BIO tekočina za odstranjevanje ličil je brez umetnih konzervansov, emulgatorjev, parfumov, parabenov, mineralnih olj in umetnih barvil.

Dobro pretresite

pred vsako uporabo, da združite oljno in vodno fazo.


ROČNO
IZDELANO

OČISTI
KOŽO


ZA
OBČUTLJIVO KOŽO


ZA VSE
VRSTE LIČIL


BREZ BARVIL
IN PARFUMOV

Uporaba

BIO tekočino za odstranjevanje ličil pred uporabo dobro pretresemo, da se oljna in vodna faza združita. Nanesemo jo na kos bombažne blazinice in očistimo iz obraza vsa nevodoodporna ličila. Nato speremo obraz s toplo vodo in obrišemo z bombažno brisačo.

Nasvet

Po odstranitvi ličil z BIO tekočino za odstranjevanje ličil, na čisto kožo obraza in vratu nanesemo BIO hidrolat bele vrtnice in BIO kremo za anti-age nego, za najboljše rezultate in maksimalen učinek.

Specifikacije izdelka

Destilat sivke*, arganovo olje*, jojoba olje*.

LAVANDULA ANGUSTIFOLIA FLOWER WATER*, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL*, SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL*.

* Sestavine iz kontrolirane ekološke pridelave.

Neto teža: 100 ml

Skupna teža z embalažo: 0,220 kg

Opozorilo: Ni primerno za ljudi, ki so preobčutljivi na katerokoli sestavino v izdelku. Hraniti izven dosega otrok. Za zunanjo uporabo. Po odprtju hraniti na suhem, hladnem in temnem prostoru.