Dvignimo svoj imunski sistem

Znašli smo se v obdobju zime, respiratornih virusov, prehladov, gripe, bakterijskih in virusnih okužb. Da bomo ZDRAVI mi in naši najbližji ter imeli kar se da dober imunski sistem, moramo v tem času dobro poskrbeti za svoje telo, ga podpreti z ekološkimi prehranskimi dopolnili. Pomembno je dodajanje vitaminov skupine B, C in D, mineralov magnezij, krom, selen ter ustreznih probiotikov.

Naš imunski sistem se začne v črevesju, zato je priporočljivo da ga podpremo tudi s kaskadno fermentiranim bio koncentratom – Regulatpro BIO, ki je pripravljen iz ekološkega sadja, zelenjave, oreščkov in začimb. Vsebuje koncentrat biorazpoložljivih vitalnih snovi, kot so polifenoli, flavonoidi, desnosučna mlečna kislina (L+), osnovni gradniki encimov in probiotičnih bakterij, ki so telesu takoj po zaužitju na voljo za uporabo. Od vseh bolezni oslabljeno telo, takšen ekološki koncentrat vitalnih snovi z veseljem vsrka in uporabi. Rezultat tega je med drugim boljša proizvodnja celične energije, ki se ob 3 – mesečnem uživanju Regulatpro BIO, dvigne za več kot 180 odstotkov.

Več energije pomeni tudi boljše delovanje imunskega sistema, zaradi česar smo lažje kos virusnim in bakterijskim okužbam. Prav tako se telo z več energije in vitalnimi snovmi hitreje čisti in regenerira. Zaradi virusov ali bakterij poškodovane sluznice zgornjih ali spodnjih dihal, se bodo ob takšni podpori tudi lažje in hitreje obnavljale.

Ker Regulatpro BIO vsebuje tudi koncentrat desno sučne mlečne kisline in osnovne gradnike za izgradnjo probiotičnih črevesnih bakterij, dobro podpira tudi ravnovesje črevesne flore. Ta je zaradi uživanja sinteznih zdravil (antibiotiki, kortikosteroidi,…) ob omenjenih obolenjih, pogosto močno oslabljena. Vemo pa, da krepka močna črevesna flora omogoča boljši izkoristek vse zaužite hrane, tako da s tem še dodatno podpremo obrambo, čiščenje in regeneracijo telesa.

Regulatpro BIO lahko razredčenega z vodo (1:3) tudi razpršimo po sluznici nosu in grla ter tako spodbudimo regeneracijo sluznic in zatremo razvoj škodljivih mikroorganizmov.

Uredništvo Nest Kind

 

 

Morda vas bo zanimalo

Premagajmo spomladansko utrujenost

Premagajmo spomladansko utrujenost

Ob pogledu skozi okno vidimo, da se narava prebuja, ptički žvrgolijo, drevesa okrog nas barvno cvetijo, vse je zeleno, začel se je nov krog v naravi, rastline poganjajo, začenja se spet novo življenje... Običajno je pomlad čas, ko pogledamo vase, se očistimo vsega,...

read more
Telesna vadba v nosečnosti

Telesna vadba v nosečnosti

S športom sem se pričela resno ukvarjati relativno pozno, šele proti koncu osnovne šole. Vrsto let sem aktivno trenirala atletiko, tek na srednje in dolge proge, dosegala dobre rezultate ter odnesla domov tudi kakšno medaljo. Ogromno mi pomeni, da sem lahko vsak dan...

read more
Zdrava aktivna vadba

Zdrava aktivna vadba

Čestitke! Noseča si. Čaka te prelepo obdobje rastočega trebuščka in nato še lepši časi, ki jih boš preživljala s svojim dojenčkom. V kolikor si zdrava, imaš zdravo nosečnost, ti svetujem, da je zelo koristno za tebe in za plod, da nosečnost preživiš aktivno. Večina...

read more