Premagajmo spomladansko utrujenost

Ob pogledu skozi okno vidimo, da se narava prebuja, ptički žvrgolijo, drevesa okrog nas barvno cvetijo, vse je zeleno, začel se je nov krog v naravi, rastline poganjajo, začenja se spet novo življenje…

Običajno je pomlad čas, ko pogledamo vase, se očistimo vsega, kar se je nabralo čez zimo in kar najbolje pripravimo telo, da nas ne bo zajela spomladanska utrujenost. V Nest Kind svetujemo, da močno podprete svoje telo z okrepitvijo črevesne mikrobiote, središča našega imunskega sistema, da vas ne bodo ujele kakšne viroze, ki razsajajo povsod okrog nas.

Naše življenje ni odvisno samo od tega, kar vnašamo v svoje telo, temveč predvsem od tega, kaj točno se pravilno absorbira v naše celice. Torej je ključno, da najprej okrepimo naše črevesje, imunski sistem in se bo posledično tudi vsa zdrava ekološka hrana v naše telo pravilno absorbirala. Poskrbimo, da imamo v črevesju veliko dobrih bakterij, ki delujejo kot stražarji, da skozi črevesne stene ne spustijo v naše telo toksinov, kemikalij, težkih kovin in drugih neželenih snovi.

Vse bolezni se začnejo v črevesju

Že Hipokrat je dejal, da se vse bolezni začnejo v črevesju, zato poskrbimo, da v njem ustvarimo najbolj optimalno okolje za zdravo telo in naše dobro počutje. Da bomo polni energije izpolnjevali svoje cilje in reševali izzive.

Danes so znanstveniki naredili že ogromno kliničnih študij, s katerimi so dokazali, da vse bakterije, ki naseljujejo naše črevesje, mikrobioto krojijo naše želje, naše odločitve, vplivajo na naše mišljenje in imajo pomembno vlogo pri delovanju našega imunskega sistema. Od tega katero hrano jemo, je odvisno katere bakterije bomo nahranili. Ko jemo več sladkarij, več mesa in mesnih produktov, mleka in mlečnih izdelkov ter procesirane hrane, nahranimo več patogenih bakterij, gliv, kvasovk ter parazitov. Dobre, koristne bakterije pa potrebujejo predvsem ekološko rastlinsko hrano, sadje, zelenjavo, polnovredna žita idr. 

S hrano hranimo zdravje ali bolezen

Zdaj je odličen čas, da v črevesje naselite dobre probiotične bakterije, da popravite nastalo neravnovesje v črevesju oziroma da okrepite črevesno floro. Da boste imeli dober imunski sistem, se odlično počutili in imeli veliko energije.

Svetujemo probiotično terapijo s probiotiki znamke Viridian Nutrition, neprekinjeno dva meseca, ki bodo pomagali v vaše črevesje naseliti dobre bakterije, iz telesa pa bodo počistili patogene glive, kvasovke in bakterije ter tako poskrbeli za krepitev imunskega sistema.

Za nosečnice je tudi zelo pomembno, da v zadnjem tromesečju krepijo svojo črevesno floro s probiotiki in tudi po rojstvu otroka, saj tako preko popkovine in dojenja otrok prejme v črevesje dobre bakterije in ima posledično boljši imunski sitem.

Za otroke pa v Nest Kind svetujemo, da jim dnevno dajate probiotike v prahu, otroške vitamine in minerale ter tako krepite njihov imunski sistem, da bodo lahko lažje prebolevali morebitne prehlade in viroze. Že dolgo vemo, da tudi s pravilno prehrano žal ne dobimo v telo dovolj vseh vitaminov in mineralov, tako kot včasih, ko so bili zemlja, voda in zrak bistveno bolj čisti.

Viridian probiotiki so edini probiotiki na tržišču, ki imajo popolnoma vse seve klinično preizkušene, zato z gotovostjo vemo, da delujejo in kako delujejo. Ne vsebujejo nobenih stabilizatorjev, emulgatorjev in polnil, kot so magnezijev stearat, silicijev dioksid, maltodekstrin in podobno. Vsebujejo le čiste dobre bakterije – probiotike in hrano za dobre bakterije – prebiotike.

Preglejte nabor vseh prehranskih dopolnil Viridian na Nest Kind.

Nest Kind

Morda vas bo zanimalo

Učinkovita zaščita pred soncem

Učinkovita zaščita pred soncem

Zaščita pred soncem ni nikoli odveč, tudi izven poletne sezone. Prihod poletja pomeni, da je čas za piknike, izlete na bazen in na plažo – in veliko število sončnih opeklin. Tudi zimski smučarji in jesenski pohodniki morajo biti ravno tako previdni pred sončnimi žarki...

read more
Kako lahko z nakupom steklenice za vodo spremenimo svet?

Kako lahko z nakupom steklenice za vodo spremenimo svet?

Vsak dan smo priča temu, kako trpi naš planet. Kako neodgovorni so ljudje in kakšen odnos imajo do narave - vsakič, ko kupijo kakršen koli plastični izdelek. Onesnaževanje s plastiko je dandanes zelo razširjena težava. Le približno 9 % vse izdelane plastike je...

read more
Telesna vadba v nosečnosti

Telesna vadba v nosečnosti

S športom sem se pričela resno ukvarjati relativno pozno, šele proti koncu osnovne šole. Vrsto let sem aktivno trenirala atletiko, tek na srednje in dolge proge, dosegala dobre rezultate ter odnesla domov tudi kakšno medaljo. Ogromno mi pomeni, da sem lahko vsak dan...

read more